Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 22:21
_barszczu napisał(a):Wyświetl post
jako kibic Ruchu mogę wam tylko jeszcze powiedzieć, że Sadlok przychodził do Ruchu bardziej jako środkowy pomocnik, niż gracz defensywny

no i obecnie chyba najlepiej ułożona stopa ze wszystkich graczy Ruchu - strzał bardzo silny i celny z obydwu nóg, dobrze też rzuty wolne bił z tego, co na treningach swego czasu bywałem
Ale musisz wiedzieć że u Nas na forum tylko cudzoziemszczyzna w cenie. Na nic Twoje rekomendacje (pewnieś jego krewny albo agent).
Jak napisał kolega rw88 jakby się Sadlovski nazywał i grał gdzieś w Macedonii albo Serbii od razu by go drugim Milijasem okrzyknięto i milion euro na niego byłby mało. Takie miałby na forum wzięcie

Cieszę się że są na forum rozsądnie myślący jak rw88 i jova a nie sami siostrzeńcy*

* * Mam siostrzeńca, 10 lat. Zna składy wszystkich zespołów na pamięć - fascynat Urusa Alvareza, Lecha i Barcelony
Dzieci tak mają. Za mały (Dzięki Bogu) żeby być na forum, znajdować w FM czy na YT egzotycznych kandydatów do gry w Wiśle... ale dzięki Alvarezowi wie że stolicą Urugwaju jest Montewideo itd. Dla niego im więcej egzotycznych kopaczy, tym lepiej. Nowe państwa i nowe flagi...
Tak jak niektórzy forumowicze.... (To tak żartem)

Aaaaa jak Barcelona odpadła z Interem to się popłakał....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 15.06.2010 o godz. 22:23.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując