Wyświetl pojedynczy post
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 20:50
Cfaniak napisał(a):Wyświetl post
Nazwiska, nazwiska noi co z tego ? a ty chcesz zeby Wisla grala dobrze w polsce czy w lidze mistrzow gdzie z takim torresem czy Villa mozemy zagrac mecz.A powiedz mi jakos singlar gral z barcelona i byl nie do przejscia w Krakowie i jakos sobie dal rade.Po tym co pokazal sadlok nie kupowal bym go do Wisly niech sobie siedzi dalej u smierdzieli .
Faktycznie, zagiąłeś mnie, Peter Singlar właśnie został okrzyknięty przez Ciebie Danim Alvesem. Po pierwsze, Polska zagrała z Hiszpanią na ich terenie, a chyba nie muszę mówić co zrobiła Barcelona z nami u siebie. Po drugie mieli tak pokaźną zaliczkę bramkową, że im szczerze mówiąc zwisało czy będzie remis czy stracą jedną bramkę. Ty się posiłkujesz jednym 'cudownym' meczem Wisły, ja się posiłkuję przykładowym w Barcelonie. Przykro mi, ale na dzień dzisiejszy nie znajdzie się w Polsce piłkarz, który zatrzyma Ville.

Żeby nie było że piszę nie na temat, Sadlok jest obecnie najlepszym wyjściem, chyba że znajdzie się za granicą faktycznie piłkarz już z doświadczeniem i będzie grał przynajmniej tak dobrze jak Głowa.

Odpowiedz cytując