Cytat:
Starałem się kiedyś zrozumieć o co chodzi Panu Januszowi.
I powiem tylko tak jeśli trochę złagodzi swoje poglądy to ma szanse przyciągnąć jakąś większą grupę elektoratu w obecnej sytuacji nawet nie spekuluje ile może dostać poparcie.
Niestety bez zaplecza politycznego na więcej nie może liczyć.
|
Własnie chodzi o to ze On ma poglady jakie ma, wiele dosc kontrowersyjnych, mocnych, stanowczych i to wielu nie przyciaga. Ludzie wola zeby im powiedziec bedzie dobrze, bedzie super kraj, kazdy bedzie zadowolony niz zeby ktos powiedzial ze nie bedzie super. Ja wlasnie w nim cenie to ze ma stanowcze poglady i nie boi sie glosno mowic o tych malo dyplomatycznych rozwiazaniach, cenie wlasnie w nim ta szczerosc i prawdomownosc ktorej wyrzecze sie "wielka czworka" aby tylko dorwac sie do koryta.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.