Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 18:54
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A nie widzicie ze to wszystko to jest jedna klika? Kaczynski jedzie na grob brata i to ma byc agrument przeciw jego wyborowi? Kaczynski niby tam sie przemienil i to jest argument zeby nie glosowac na nego tylko na Komorowskiego? Ludzie ja mam dosc tego *******enia kto jest zly, ze Kaczynski jest za niski i mlaska a Komorowski nie wie ze Norwegia nie jest w UE i jest z calej Polski. To jest jedno wielkie szambko ktore zamiast przedstawic wizje kraju ich zdaniem to wola sie obrucac blotem, zamiast powiedziec cos nowego, madrego sensownego to skupijaja sie na wyciaganiu minusow kontraknadydata.
Jedyny jakis (dla mnie) sensowny wybor to JKM ktory nie mowi tego co reszta, ma jakias swoja wizje, swoje zdanie nie pod publiczke tylko zgodne ze swoimi pogladami i sumieniem. I choc tez czesto ubliza tym wszystkim "zlodziejom" to mysle ze on jedyny to moze czynic bo nie siedzi w tym ukladzie. A czym sie rozni PO od PiSu? Niczym, tacy sami zlodzieje, oszusci i kombinatorzy. Dlatego trzeba probowac czegos innego, czegos nowego co ma szanse zmienic cos w Polsce.
Ogolnie mysle ze sprawa jest prosta, zeby dobrze kierowac panstwem to trzebaby czlowieka czystego, ktory nie jest zlodziejem i pouklada to wszystko tak aby ukrucic tym wszystkim swiniom przy korycie zarcie. Taka jest prawda, polityka w Polsce to jeden wielki uklad, niby sie tam kloca o te swoje racje ale tak jak dla chuliganow wrog nr 1 t policja to dla nich rzecz nr jeden to jest nakradniecie kasy. Oni Panstwo maja w dupie, sa niegospodarni a wystarczyloby to ogarnac, chciec to ogarnac a byloby ok. Ale co tam lepiej 50% pensji pobierac na podatki a cene paliwa windowac w gore bo dzieki nim mamy "DARMOWE" szpitale i nauczanie ;/

EDIT.
Pisałem juz to wyzej. Po co PO chce miec prezydenta skoro Tusk mowil ze prezydent nic nie robi i tylko siedzi w palacu i pilnuje kloszy. Po co wiec te miliony na kampanie i ta zazarta walka. Politycy to klamcy! Nie glosujcie na klamcow bo klamca zawsze powie jedno a zrobi drugie, zaglosujcie na czlowieka moze bardziej kontrowersyjnego, moze troche oderwanego ale uczciwego! Takim wydaje sie byc Mikke aczkolwiek nikogo na sile nie namawiam, kazdy ma swoj rozum ale nikt chyba nie zaprzeczy ze Mikke to jedyny uczciwy (ciekawe czy jesli dostalby sie do wladzy to i taki by pozostal) kandydat.

Czy Janusz Korwin Mikke to polityk