Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 18:41
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
POWIEM WAM TAK :
JEDYNY SENSOWNY WYBÓR - NAPIERALSKI - młody, pracowity gość który może wziołby sie za ten cały burdel.
JEDYNY MĄDRY WYBÓR - KOMOROWSKI - gorszy wariant niż Napieralski, ale Napieralski nie ma szans, miliony beretów pójdzie oddać głos na Jarka K. a oddając głos na Napieralskiego zmniejszamy szanse Komorowskiego-czyli mniejszego zła jeśli chodzii o Jarka vs Komorowskiego. Więc już lepszy Komorowski niż następny Kaczor...
Ta.. z tym Napieralskim to żeś dosypał do pieca. Pracowity i co z tego? Dopóki z lewej strony zasiadają w parlamencie osoby związane z komuną, żaden mój głos na ludzi typu Napieralski, czy Arłukowicz - choć są to ludzie nazwijmy to z "jakąś wizją" - nie pójdzie.
No i powiem Ci, że ja jakoś w berecie nie chodzę, mam 20 lat, a na Jarka zagłosuję i jest wiele więcej takich osób jak ja. Na szczęście zresztą.
Umotywuj mi, co jest gorszego w Kaczyńskim niż w Komorowskim...? Dlaczego uważasz Złotoustego Bronka za "mniejsze zło"? Co on sobą reprezentuje?

Jak zwykle na forum wpadli młodzi gniewni - tzw. "Korwiniści", choć akurat Korwin to i mniejsze zło w stosunku do Komorowskiego, przynajmniej MOŻE by wyczyścił z komuchów światek polityczny. No i po drugiej stronie są zwolennicy PełO, zwolennicy prywatyzacji i wysprzedania wszystkiego, co polskie. Taki oto program oferuje nam Wasza lyberalna partyjka.

Na szczęście są tu też ludzie, którzy zachowali zdrowy rozsądek, część wróciła po rozum do głowy w odpowiednim momencie (rozczarowując się na cudach Tuska), i są jakieś szanse, że wrócimy do rządów PiSu...

Warszawiaki - jakie nastroje u Was? 022 - powiedz, jak to wygląda z perspektywy zwykłego Kowalskiego? Kto w pogawędkach między znajomymi ma u Was największe poparcie? Ja z ludźmi swojego pokolenia zaprzestałem jakichkolwiek dyskusji na ten temat, z paroma jedynie da się rozmawiać, co mówią o głosach na Jurka, Kaczyńskiego czy nawet Korwina. Reszta oszołomów jednak jeszcze nie dorosła do tego, aby zmienić spojrzenie na PO. Natomiast ludzie po trzydziestce raczej w znacznej większości swoje głosy oddadzą na Kaczyńskiego.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 15.06.2010 o godz. 18:44.