Bronek w TVN24 odnosił się do hasła Jarka i powiedział ,, ponoć Polska jest najważniejsza'' . Nie powinien się tak obnosić ze swoją sympatią do Niemiec. Mówił coś jeszcze, że Jarek boi się debaty 1x1. Spokojnie Bronek będzie debata ale w 2 turze bo na razie nie jest to konieczne.
I jeszcze na koszulkach mieli napis ,, głosuję na Bronka'' skąd ja to znam
I co śmieszne dzisiaj po 4 dniach dostałem wreszcie odpowiedź ze sztabu Bronka, bo pytałem o program wyborczy Komorowskiego i wysłali mi zarys programu taki sam co na stronie czyli kilkanaście zdań poskładanych w jedną legendę.
Wiedziałem zawsze, że liberał to i na prawo i na lewo jak wygodnie ale żeby aż tak nie szanować swoich wyborców, którzy mają pojęcie o polityce i wrzucanie ich do jednego wora z wyborcami omamionymi przez media i modę na antyKAczora to się nie godzi panie Bronisławie. Szacunek musi być dla wszystkich.
By żyło się lepiej. Złodziejom, komunistom jednym słowem WSZYSTKIM
Najlepiej to podzielić Polskę na zachód (bogaty,mądry, europejski) i wschód (katolicki, zaściankowy, biedny). Sorry ale mając do wyboru wchód i zachód to poglądowo i ideowo jest mi zdecydowanie bliżej do wschodu. Bo im dalej na wschód tam są najbardziej zakorzenione wartości, które przeszkadzają pewnej grupie w tworzeniu Polski.
Oddając swój głos w wyborach wybierasz albo wschód albo zachód. I dobrze się zastanówcie zanim poprzecie kogoś kogo reprezentuje GW, TVN . Wybierając Komorowskiego wybierasz GW i ITI a nie muszę przypominać co te media robią z Nas kibiców Wisły. Pamiętajcie kogo popiera Solidarność gdzie walczyli Nasi ojcowie. Czyny a nie słowa się liczą. Nie wystarczy pokrzyczeć na stadionie czy przez internet trzeba też mądrze wybrać.