KrasnalFN napisał(a):

|
No, czyli widzę, że promujesz Pjusa tak samo jak Alkopoligamia (czyli chorobą). Ja rozumiem, że on jest głuchy, ale jeżeli może tylko tak rapować przez to to ja wolę, żeby nie rapował wcale. Duka wszystkie teksty do bitu, gdyby było w porzadku wszystko z jego słuchem to pewnie nikt by nie słuchał, a tak przez to, że na każdym kroku Pjus przypomina o tym, że jest głuchy. Dla mnie to trochę brak respektu dla słuchacza. Na drugą solówkę mam nadzieję Karol się lepiej przygotuje.
|
Po pierwsze nie każdemu jego płyta może się podobać... ale każdy powinien mieć dla niego szcunek że potrafił się zebrać w sobie i nagrać płytę... tak samo jak każdy niepełnosprawny sportowiec który mimo wszystko nie poddaje się i dalej uprawia swoją pasje...
a po drugie ile razy słuchałeś tej płyty

wiadomo że nie każdy numer jest dobry, ale np. Fanatyk, Zawsze żywy, Głośniej od Bomb(jeżeli można to wogole uznać za kawałek) czy Z krwi i kości to naprawde dobre numery... tylko trzeba się w nie wsłuchać, bo nie są to proste utwory.
KrasnalFN napisał(a):

Jesteś pewny, że będzie śmigał na imprezach?
pewnie nie wiem o co chodzi, bo nie jestem alkopoligamistą, więc mi wytłumacz.
Z mojej strony widzenia to tak jak pisałem, zwrotki widać że na od******* napisane, reszta może być ale jak wsłuchać się w tekst to porażka.
Poza tym mi się trochę nie podoba to, że "raperka" nagrywa kawałki mające mało wspólnego z rapem.
|
pewny nie jestem... ale przyodpowiedniej promocji ten numer ma szanse podbić letnie imprezy.
a czy trzeba być alkopoligamistą żeby zrozumieć o co chodzi

? no wybacz, ale wystarczy się w słuchać.
zwrotki na od******* napisane? wiesz... Missy może z niej nie jest... ale pewnie całą reszte polskich raperek zjada na śniadanie
pociska plastikowy blacharom i typom którzy całe życie jadą na pożyczkach i białych kreskach... do mnie akurat to dociera bo nie cierpie ani jednych, ani drugich
Krasnal nie uważasz że ten kawałek specjalnie jest taki kiczowaty

tak samo jak teledysk

wiesz że teraz kicz jest wszędzie..
a że nagrywa kawałek "małorapowy" poczekajmy do wydania płyty, może ona wcale taka stricte rapowa nie będzie, w co akurat wątpie.
wspominany wcześniej Fisz dawniej też świetny raper... teraz całkiem odbił od tej tematyki
pzdr