Wyświetl pojedynczy post
KrasnalFN
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 15:04
wiertar napisał(a):Wyświetl post
przyjacielu... gusta i gusciki Plyta Pjusa słaba okey twoje zdanie, moje jest całkiem inne... tym bardziej biorac pod uwage to że Facet jest GŁUCHY... czaisz
No, czyli widzę, że promujesz Pjusa tak samo jak Alkopoligamia (czyli chorobą). Ja rozumiem, że on jest głuchy, ale jeżeli może tylko tak rapować przez to to ja wolę, żeby nie rapował wcale. Duka wszystkie teksty do bitu, gdyby było w porzadku wszystko z jego słuchem to pewnie nikt by nie słuchał, a tak przez to, że na każdym kroku Pjus przypomina o tym, że jest głuchy. Dla mnie to trochę brak respektu dla słuchacza. Na drugą solówkę mam nadzieję Karol się lepiej przygotuje.

wiertar napisał(a):
a kawałek wdowy sredni bo co bo kawałek bedzie smigal na imprezach bo jest kolorowy czy może dlatego że nie potrafisz rozkminić o to w nim chodzi a może dlatego że jako jedna z niewielu(zresztą jak cała alkopoligamia) robi cos nowego nie zauważyłeś tej ironii tego sarkazmu w tym kwawałku
Jesteś pewny, że będzie śmigał na imprezach?

pewnie nie wiem o co chodzi, bo nie jestem alkopoligamistą, więc mi wytłumacz.

Z mojej strony widzenia to tak jak pisałem, zwrotki widać że na od******* napisane, reszta może być ale jak wsłuchać się w tekst to porażka.
Poza tym mi się trochę nie podoba to, że "raperka" nagrywa kawałki mające mało wspólnego z rapem.
Odpowiedz cytując