Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 07:26
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Tak tak - pokazał też nie raz w reprezentacji Arek jak był wkręcany, a o samobójach nie wspomnę.

Arek kiedyś też zaczynał karierę i też nie wszystko na początku potrafił. Ludzie - Sobolewski jak pisał "mędrzec" Pablo84 też nie był "czekoladą" od samego początku a "gównem" jak teraz Sadlok. (Cytat z "przemądrej" wypowiedzi Pablo84)

Marcelo miał się uczyć lata przy Cleberze a zaraz po sprzedaniu naszego (wydawało się niezastąpionego weterana) wykorzystał swoją szansę. Sadlok też swoją wykorzysta.

Mnie też szkoda że Arek odchodzi (10 lat) cała epoka, ale czas płynie nieubłaganie. Sadlok podoła wyzwaniu

Znowu widzę paszporty a nie gra.... A Jirsak, Kirm czy legendarny Hristov ile tych meczy mieli dobrych?

Sadlok na ich tle to mistrz równej gry
Tak jest. Uważam, że porównywanie, Sobolewskiego do Sadloka ma się tak,jak porównywanie gówna do czekolady. Wcale nie uważam, że Sadlok jest gównem, ynteligencie.Po pierwsze, grają na różnych pozycjach, po drugie umiejętności, doświadczenie, charakter charyzma to cechy Sobolewskiego, któe są warte więcej, niż wiek Sadloka, bo ja też jestem niby mlody a w Wiśle grać nie będę.
Piszecie tu o jakiś Sadlokach, Glikach czy innych wynalazkach, bo zostali przez holendra i Smude powołani, tylko co z tego skoro swoją postawą nic nie reprezentują.
Polscy kopacze są przepłącani, zyczajnie nie godni pieniędzy jakie oczekują.Za taką kasę można ściągnąć jakiegoś młodego-ambitnego z pół-wsch.A jakieś milony euro w przypadku dwójki z Ruchu to jakieś zajebiste nieporozumienie.

A co do posta jovy, to brak mi słów.
Chłopie, przypieprzasz się do Kirma, a mimo to jako jedyny gra na najważniejszej imprezie na świecie i całkiem nieżle mu idzie?Nie warty zastanowienia jest fakt, że w reprezentacji idzie mu o wiele lepiej, niż w naszej drużynie?

Co do argumentu z Lewandowskim, to mi ręce opadły.Chłopie, ile masz takich Błaszczykowskich, Żurawskich czy Lewandowskich w mniejszych ligach, skoro reprezentacja młodzieżowa przegrywa z reprezentacją Liechtensteinu?O czym my tu w o ogóle ****a mówimy?To jest ta meltaność, na której mamy budować przyszłą drużynę?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.06.2010 o godz. 07:44.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując