Kocur napisał(a):

W ogóle nie wiem co to za gadanie o tym Izraelicie.
Polska nie ma umowy ekstradycyjnej z Izraelem więc prośby o wydanie im jego obywatela są robieniem z siebie idiotów.
Mam nadzieje że koleś sypnie kogoś z Mosadu i skończy się ich panoszenie na świecie.
|
Tu polecę propagandą ale myślę że nie do końca.Każdy sobie musi zadać pytanie czy problem są żydzi czy ekstrema islamska.Czy 'nasz' negatywny stosunek do Izraela jest większy niż to co dzieje się tak w Europie jak i na świecie w kwestii islamistów którzy opanowują kontynent.
Jak dla mnie to że mossad nie *******i się w tańcu to plus a nie minus.Gdyby nasz kraj był w takiej sytuacji jak Izrael dziś - to chyba większość z nas wymagała by od niego takich kroków.
To że zabili jednego z grubszych szych Hamasu = dla mnie, parafrazując psy - wyrwanie chwasta.Dlatego na miejscu władz grubo bym się zastanowił czy przekazać go niemiachom czy żydom
A pisząc o propagandzie, miałem zamiar wrzucić link do ukamienowanej dziewczynki w Iranie, żeby podkreślić z jakim 'przeciwnikiem' mamy do czynienia ale odpuszczę sobie bo każdy chyba wie jak wygląda ta religia - ponoć to tylko ekstremiści ale oni są tolerowani a często i wspomagani przez państwo.
A To że ktoś kogoś sypnie.....
ps, kiedyś już wrzucałem ale że dziś to jest na topie - operacja mossadu w Dubaju ze świetną ścieżką dźwiękową

3 party
1/3
http://www.youtube.com/watch?v=RYYHa...eature=related