KrasnalFN napisał(a):

Ile będziesz jeszcze propsował cokolwiek co jest z Alkopoligamii? Najpierw płyta Pjusa, która najzwyczajniej jest słaba, a teraz dość średni kawałek Wdowy. Czasem warto odsłonić psychofańskie klapki i znaleźć jakieś wady.
Chociaż bit jest fajny. Klip za to słabiutki, podobnie jak tekst.
|
przyjacielu... gusta i gusciki

Plyta Pjusa słaba

okey twoje zdanie, moje jest całkiem inne... tym bardziej biorac pod uwage to że Facet jest GŁUCHY... czaisz
a kawałek wdowy sredni bo co

bo kawałek bedzie smigal na imprezach

bo jest kolorowy

czy może dlatego że nie potrafisz rozkminić o to w nim chodzi

a może dlatego że jako jedna z niewielu(zresztą jak cała alkopoligamia) robi cos nowego

nie zauważyłeś tej ironii

tego sarkazmu w tym kwawałku
tak samo możesz powiedziec że jestem "psycho"fanem Asfaltu... bo większość wydawanych u nich plyt tez mi się podoba... Patrz Fisz(i nie ważne czy stary eFIeSZet czy Tworzywo czy Wąglewscy czy teraz Kim Nowak, O.s.t.r, Łona,Ortega, Cadillac, czy dawniej SSS... a wiesz dla czego bo nie robia tego samego gowna pod jedno kopyto...
a co do psychofana... prosze cie... poprostu klubie dobra muzyke, z głową.. a Alkopoligamia trzyma jeszcze jako taki poziom którego nie które wytwórnie nie mają za grosz...
ale nie lepiej, trzymac się tylko jednego i wogole pieprzyć reszte... open your mind ziomuś, open your mind....
a tak wogóle.. cholera, tak to jest hit weź mnie zbij za to