Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2010, 22:22
Ja w ogole sie dziwie o co to wielkie halo z wyborami prezydenckimi. Po co ludzie chca nim zostac skoro Donald mowil ze prezydent to nic nie moze i tylko jest zeby ladnie wygladał (cos w tym sensie mowil), tym bardziej dziwi mnie to ze Po wystawia kanddata i tak zazarcie walczy o stolek prezydenta. Donku po co Komorowski ma byc prezydentem skoro ten nic nie moze?
Zobaczcie jaka to jest obluda, nie wiem czemu Tusk nie chcial zostac przydentem ale jego tlumaczenie ze bedac nim w sumie nie mozna podejmowac decyzji jest uwlaczajace.
O dokladnie takie cos Tusk powiedział:
”Nie chcę uczestniczyć w wyścigu, którego celem jest pałac i zaszczyt, ja chcę uczestniczyć w batalii, której celem jest cywilizacyjny postęp”
No to po co Bronek ma isc do palacu, niech walczy w celu postepu cywilizacyjnego... Brudna gra, brudnych polityczkow. Nie powie wprost, naklamie a jak sie zastanowic to gada bez sensu ;/
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.06.2010 o godz. 22:25.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.