Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2010, 20:36
Alexander94 napisał(a):Wyświetl post
Nie stoi matematyka w II na wysokim poziomie? Czyli co, jeśli chcę mieć ten przedmiot dobrze prowadzony ,to pozostaje mi tylko V? Proszę żeby ktoś mający rozeznanie w temacie się ustosunkował jeszcze do tego.
W klasach z rozszerzona matma stoi na wysokim poziomie. A przynajmniej, jak juz pisalem, stalo 2 lata temu bo nie wiem czy ta kadra dalej tam pracuje, chociaz mysle, ze tak. Jest nauczyciel, ktory naprawde dobrze przygotowal mat-fiz, a spod jego reki wyszedl rowniez naprawde zdolny olimpijczyk, ktory jakis konkurs chyba w Azji wygral. Mozesz smialo skladac papiery.

Ktos jeszcze pytal o atmosfere w II - nie jest tragiczna. Wybitna tez nie. Nauczyciele nie przywala sie o byle co, uwierz mi. Bez powodu nie bedziesz sie czul "jechany".
A czy ekonomiczna klasa stoi na najgorszym poziomie? Napewno nie widac drastycznych roznic. Prog moze minimalnie mniejszy niz w innych klasach, ale to napewno nie jest inny swiat. W tej klasie maja chyba pare przedmiotow rozszerzonych i trafiaja tu osoby, ktore jeszcze nie maja tak dokladnie sprecyzowanych swoich dalszych celow. Ale jak tak patrzylem na ekonomy w ostatnich latach to moim zdaniem panuje w nich najlepsza atmosfera, albo chociaz jedna z lepszych.
Odpowiedz cytując