Wyświetl pojedynczy post
Grzegorz z Sanoka
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2010, 15:58
Swego czasu moja koleżanka była ciemna ws. polityki. Ale pewnego dnia ją olśniło, postanowiła ruszyć na fora UPR i WiPu stajać się zwolenniczką tej partii i gorąco popierając JKM. Usłyszałem od niej 2 zdania: "Nie znam mądrzejszego człowieka od niego, tak dobrze się zna na gospodarce", "A ten twój PiS, to jest partia socjalistyczna"
Przyznam szczerze, że nie wiedziałem, jak to skomentować
JKM dla mnie jest, taką "śmieszniacką" postacią polskiej sceny politycznej. Wszyscy ogarnięci wiedzą, że jego poglądy są z innej bajki, a szans nie ma... Ale, że co niektórzy biorą to na poważnie i u mnie w szkolnych prawyborach jest na 3cim miejscu z niewielką stratą do Jarka i Bronka. Także dla mnie sprawa JKM, jest zamknięta.

We wczorajszej debacie zaskoczył mnie Pawlak. Spokojny, wyważony, merytoryczny. Na przestrzeni lat, całkiem się wyrobił w tej polityce. Kaczyński też w porządku, dobrze wypadł.
Napieralski, musiał atakować, więc naobiecywał.
Bronek, tak myślałem, że jednak raczy pupę ruszyć, ale ogólnie bida z nędzą. Postękał postękał, tam jakieś teksty miał do Grzesia, no i to gniazdo os

Głosuję pierwszy raz, mój głos przypadnie Kaczyńskiemu. Bronek, z mojego punktu widzenia się nie nadaję do tej roli. Te jego wpadki, to są nie zwykłe przejęzyczenia tylko jakiś brak obycia. Ogólnie sprawia wrażenie zamroczonego wizją państwa pod dyktando Donalda T. i jaśnie panującej mu partii.
Armia Białej Gwiazdy