For_FuN_ napisał(a):

Przychodzi bramkarz w zamian za Glowackiego(wiadomo teraz, skad znalazly sie pieniazki na transfer gotowkowy)...nie wiem, czy taka sensowna wymiana, bo zostajemy z 2 stoperami(z jednym, ktory pewnie tez niedlugo odejdzie i weteranem, ktory bedzie konczyl kariere). Kiepsko to widze.
P.S - Basalaj und Kapka niezle bzdury wypuszczaja do mediow .
|
Gdzie ta pewność,że tak akurat będzie. Jesli chcą sprzedać Głowackiego niech sprzedają,ostatni czas aby na nim zarobić.A z kupnem środkowego obrońcy nalezy działać rozważnie, a już broń Boże nie iść na łatwiznę i kupować jakiś leszczy w osobach Glika czy Sadloka.
Rozmowy o tym kto, na czyje życzenie pocałował herb są co najmniej żałosne. Przecież to jest Serb,oni reagują emocjonalnie. On chciał zarobić,nasza oferta mu się spodobała i tyle. Po co do tego dorabiać ieologie. A to,że całuje herb?toż to taki folklor. Szycka mnie to. Patrzcie na świat racjonalnie a nie przez pryzmat chwilowych uniesień.
Bez urazy,ale jakby przyszedł sam Ronaldinho to średno byście co niektórzy to widzieli. Przecież najlepsze momenty kariery miał w Barcelonie. Zastanówcie się co piszecie.
Jak dla mnie transfer dobry. Gość coś tam bronił,znaczy ma mozliwości. Teraz i Mariusz i on będa musieli walczyć o miejsce w bramce, i coś czuje,że będzie to z korzyścią dla Mariusza także. Jestem optymistą.