Wyświetl pojedynczy post
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2010, 00:01
mikereg napisał(a):Wyświetl post
Jestesmy zajebisci. Nie mamy bramkarza wszyscy placza, mamy bramkarza wszystkim sie cos nie podoba..... bo za cienki bo sie zle zachowal..... trzgedia. Ja sadze tak . koles ma 24 lata i w ostatnim sezonie zostal wybrany najlepszym bramkazem ligi serbskiej wiec sadze ze ma pojecie o graniu na bramce
Bywa.. taka mentalność, dużo ludzi też jest uprzedzona do tego co dzieje się w tym klubie.

Wracając do tematu. Bardzo dobrze, że ściagnęlismy tego bramkarza i mam nadzieję, że pokaże swoją wartość. Jak dla mnie przyszła "Jedynka", ale jak to sie mowi - wszystko wyjdzie w praniu.
Zbymak napisał coś o Marko Milinkoviciu. Troszkę poszperałem i okazuję się, że to może być ciekawy zawodnik. Wszystko ładnie, pięknie tylko brakuje mi Polaków. Wiem, wiem ciężko znaleść wartościowego gracza. Ja jestem jak najbardziej za ściągnięciem Sadloka lub Sobiecha albo Sadloka i Sobiecha. Ktoś mi powie, że pokazali ile są warci w meczu przeciwko Hiszpanii, czyli tyle co nic. Jednak nie od razu Kraków zbudowano i myślę, że trzeba o nich powalczyć.(Oczywiście w przypadku zainteresowania samej Wisły, bo ja sobie mogę mówić żeby przyszli ) Taki Głowacki też kiedyś był takim Sadlokiem, a Żurawski, Sobiechem. Przychodząc do Wisły uważam, że rozwinęliby się w ogromnym stopniu na przełomie następnych sezonów.
Ale... ciekawym rozwiązaniem byłoby ściągnięcie tego Senegalczyka w kontekście gry w Pucharach.
Ostatnio edytowane przez Billy : 14.06.2010 o godz. 00:05.
Odpowiedz cytując