Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2010, 22:52
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ani domu, ani syna , drzewo uschło.Jarek to życiowy pechowiec,ktoś taki moze sprowadzic kłopoty n nasz kraj.Z chęcią glosowałbym na kogoś z PiS-u ale nie na niego.
Matko Boska. Jak nie masz nic ciekawe do napisania to daj sobie spokój i nic nie pisz.

Zauważyłem u Ciebie AYALA częstą manierę wpisywania się bez ładu i składu w wielu tematach, byle coś napisać, byle zaistnieć.

Co do debaty. Równie dobrze mogłaby się w ogóle nie odbyć. Żaden z kandydatów nie jest z mojej bajki, więc myślę że mogę ich ocenić obiektywnie. Nie wiem kto wypadł najlepiej, ale najbardziej konkretny w swoim przekazie był Kaczyński. Napieralski jak zawsze, same obietnice i "pieprzenie o szopenie". Pawlak podobnie, co on ma z tą "zieloną stroną mocy"?

Co do Komorowskiego, to z dnia na dzień upewniam się że ten człowiek nadaje się do roli jakiegoś gajowego, który siedzi przy kominku i czyta dzieciom bajki albo własnoręcznie napisane wiersze. Niestety ten człowiek za nic nie pasuje mi do polityki, już w ogóle nie mówiąc o urzędzie prezydenta.