Wyświetl pojedynczy post
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2010, 22:49
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Ja pamiętam jeszcze Kirma, testy Vaska, Kasperczaka, pozostawienie na stanowisku Skorży, późniejsze zwolnienie Skorży. Nie dam sobie głowy uciąć, ale wydaje mi się, że o czymś jeszcze informowali jako pierwsi.

W żadnym stopniu ich nie wybielam, bo pamiętam też wtopy czyli sprawę z Kowalewskim i Costlym.

Uważam jednak, że jest to normalny portal Wiślacki - ani posiadający gorsze(co niektórzy starają się na siłę udowodnić), ani lepsze(sorry, Panowie) informacje.

Czasem mi się wydaje, że najchętniej byście się pozagryzali. Niedawno jeszcze ataki na Zbymaka i Maci0sa, teraz na wisła-online, ktokolwiek by za nimi nie stał.
Pomijajac fakt ,że dyskusja na ten temat powinna odbywać sie innym temacie chyba Gdybym był bogaty ale poniekad zostałem tutaj wywoałany do odpowiedzi to coś powiem.Nie wiem kto kogo lubi a kto nie i czy ma cos ktoś do kogoś ale wydaje mi sie ,że trochę wygląda to na malą rywalizacje kto pierwszy ten lepszy.Tylko jeśli jakiś portal poda jakieś info i jak sie sprawdzi to jest oki jeśli nie to nikt tego nie wypomina.Teraz może troche powiem jak to wygląda z mojej perspektywy.Jak już kiedyś pisałem nie mam zamiaru zaistniec na tym forum i z nikim sie nie scigam w podawaniu newsow .Jednak już parę razy zaobserwowałem taką rzecz ,że dostaje na priv pytanie o jakiegoś zawodnika i po mojej pozytywnej odpowiedzi po jakimś czasie na pewnych portalach ukazują sie nowe wiadomości o tych pytanych zawodników.Od wczoraj dostałem na priv pytanie od 4 roznych osob o tego samego zawodnika czy wiem kiedy bedzie bo my wiemy itp.Ja wiem ,ze z nim rozmawiamy i jest blisko Wisly ale jak wspomnialem podaje raczej info sprawdzone powiedzmy na 90% pewne.Proponuję zrobić tak podam teraz to nazwisko i cierpliwie poczekamy gdzie i kiedy sie pokaze news i na ktorej Wiślackiej stronce Marko Milinkovic ( FC Koszyce)
Odpowiedz cytując