Maćko napisał(a):

Ja pamiętam jeszcze Kirma, testy Vaska, Kasperczaka, pozostawienie na stanowisku Skorży, późniejsze zwolnienie Skorży. Nie dam sobie głowy uciąć, ale wydaje mi się, że o czymś jeszcze informowali jako pierwsi.
W żadnym stopniu ich nie wybielam, bo pamiętam też wtopy czyli sprawę z Kowalewskim i Costlym.
Uważam jednak, że jest to normalny portal Wiślacki - ani posiadający gorsze(co niektórzy starają się na siłę udowodnić), ani lepsze(sorry, Panowie) informacje.
Czasem mi się wydaje, że najchętniej byście się pozagryzali. Niedawno jeszcze ataki na Zbymaka i Maci0sa, teraz na wisła-online, ktokolwiek by za nimi nie stał.
|
Pomijajac fakt ,że dyskusja na ten temat powinna odbywać sie innym temacie chyba Gdybym był bogaty ale poniekad zostałem tutaj wywoałany do odpowiedzi to coś powiem.Nie wiem kto kogo lubi a kto nie i czy ma cos ktoś do kogoś ale wydaje mi sie ,że trochę wygląda to na malą rywalizacje kto pierwszy ten lepszy.Tylko jeśli jakiś portal poda jakieś info i jak sie sprawdzi to jest oki jeśli nie to nikt tego nie wypomina.Teraz może troche powiem jak to wygląda z mojej perspektywy.Jak już kiedyś pisałem nie mam zamiaru zaistniec na tym forum i z nikim sie nie scigam w podawaniu newsow .Jednak już parę razy zaobserwowałem taką rzecz ,że dostaje na priv pytanie o jakiegoś zawodnika i po mojej pozytywnej odpowiedzi po jakimś czasie na pewnych portalach ukazują sie nowe wiadomości o tych pytanych zawodników.Od wczoraj dostałem na priv pytanie od 4 roznych osob o tego samego zawodnika czy wiem kiedy bedzie bo my wiemy itp.Ja wiem ,ze z nim rozmawiamy i jest blisko Wisly ale jak wspomnialem podaje raczej info sprawdzone powiedzmy na 90% pewne.Proponuję zrobić tak podam teraz to nazwisko i cierpliwie poczekamy gdzie i kiedy sie pokaze news i na ktorej Wiślackiej stronce Marko Milinkovic ( FC Koszyce)