Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2010, 21:32
Dubi napisał(a):Wyświetl post
mimo wszystko liderem był Komorowski, najbardziej szczery, wyluzowany.
Przypomniałeś mi wypowiedź mojego sąsiada, że on na pewno nie zagłosuje na Kaczyńskiego, bo "jak on wygląda? Karzeł, jak się ubiera, jakie ma buty, jak się wysławia, sepleni..i on ma reprezentować Polskę?" Podobnie z twoją opinią "wyluzowany lider". Ludzie jak chcecie ładnych, dobrze ubranych, wyluzowanych kandydatów to poproście Majdana, żeby startował na prezydenta...
W kandydaturze nie chodzi o to kto jak sie ubiera, jak wygląda, kto robi wrażenie lidera, kto jest mniej zestresowany tylko co ma do powiedzenia, jaki ma program, jaką wizje przyszłości Polski i czy jest ona realna do zrealizowania.
To jak to w końcu jest z PO chce tej prywatyzacji szpitali? Bo Komorowski coś tam gadał, że niby on nie chce...Z tą prywatyzacją przypomniał mi się Prison Break, jak ten murzyn przyszedł z umierającą córka do szpitala i mówi, żeby ją leczyli. Baba do niego, żeby dał ubezpieczenie. On, że nie ma...to do widzenia Panu. Takie coś jak ma być w Polsce to koniec. Jeszcze sprywatyzują jak w Niemczech lasy, energetyke, cały przemysł morski, porty, sprzedadzą Amerykaną prawa do wydobywania i sprzedawania gazu z łupków skalnych i POrządzone. Będziemy zieloną wyspa na mapie Europy.