Cytat:
|
Dlatego młodzież bedzie na niego głosowała (przeciw PO i przeciw PiS)
|
No tak tylko co mam zaglosowac na slodkiego Bronka ktory jest wykreowany? Tu wystapienie z premierem, tu to tu tamto i tworzy sie wizja Komorowskiego ktory naprawde pasuje do roli prezydenta.
Mam zaglosowac na Kaczynskiego ktory wycofal z funkcji premiera Marcinkiewicza i sam nim zostal bo czul ze mu moze Kazik wladze odebra, ktory jak byl premierem to cyrki sie dzialy w Polsce (dobrze pamietam jak sie z nas caly swiat smial gdy sie PO z PiSem klocily w rzadzie ;/).
Oczywiscie kazdy ma minusy jak i plusy. Ja tutaj nie mowie ze Mikke to Bog czy cos ale taki swoj chlop mi sie on wydaje. Najbardziej szczery, stojacy przy swoim. A reszta to by za glos sie sprzedala... Poza tym wole jakas alternatywe niz znowu PO lub PiS

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.