Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2010, 21:13
Mi to sie Naspieralski wydaje takim cwaniaczkiem. Tutaj posmaruje, tam posmaruje i mysli ze go wybiora. A to za invitro (glosy od osob borykajacych sie z bezplodnoscia), a to homoseksualistom praw chce naobiecywac. Ciekawe co z tego wyjdzie. Narazie mamy to co zawsze. Kielbasa przedwyborcza az sie zygac chce, kazdy taki slodziutki, dobry, kochany, wszystko wie jak zrobic a pozniej po wyborach zapomina jak wyglaszal obiecanki cacanki.
Ogolnie jestem wkurzony na to ze w tej debacie moglismy zobaczyc tylko 4 kandydatow i akurat tych. Co z tego ze w sondazach sa najwyzej. Sondaze to sondaze one nie decyduja. Mysle ze kazdy z 10 kandydatow powinien miec rowna szanse dana od telewizji publicznej. Tymczasem tworzy sie na sile jakas czolowke kandydatow, dlaczego? Z tego co wiem mialy byc wczesniej dwie ebaty reszty kandydatow ale juz nie w TVP1/2 tylko w TVP INFO, dlaczego? Dlaczego tamtym sie nie daje szansy zeby sie zaprezentowac szerszej publicznosci. Slysze ze kandydyje Olechowkski, Mikke i inni a czemu w tv do wyboru mam tylko Napieralskiego, Pawlaka i glownie Kaczynskiego i Komorowskiego. To jest jawna manipulacja ludzmi, nie daje sie wyboru tylko skazuje sie duza czesc ludzi na glosowanie na ta czolowa czworke. Ok, ja mam internet, ja sobie moge na YT obejrzec wystapienia innych kandydatow ale zapewne z polowa Polakow tak nie uczyni. I co oni maja zaglosowac na Jurka ktorego wcale w tv nie pokazuja? Nie oni maja ograniczony wybor i wybieraja sposrod dzisiejszej czworki niestety. Wielka szkoda dla Polski i dla takich kampanii, sa one poniekad oszukane. Ja bym chcial zobaczyc Kaczynskiego i Komorowskiego jak dyskutuja z Olechowskim, Jurkiem czy Mikke ale tamci sa traktowani jak kandydaci drugiej kategorii, jak jakies tlo :O
Moim skromnym zdaniem takie debaty powinny odbywac sie z jakims miesiecznym wyprzedzeniem. Powinny byc debaty losowo tworzone i do obejrzenia 3 dni pod rzad w tv publicznej pokazywani wszystkie debaty. Moznaby tez po dwoch tygodniach skonfrontowac innych kandydatow ze soba i znowoz dac Polakom szerszy wybor niz tylko 4 nazwiska.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.