airborne4009 napisał(a):

|
No i mamy bramkarza;-) . Myślę że ten chłopak będzie wzmocnieniem Wisełki, no ale okaże się w sezonie. Teraz wypada czekać na kolejne newsy. A co do całowania herbu BG, to już mieliśmy jednego takiego Serba i nikt nie psioczył na jego wzorek na głowie;-). Serbowie tak mają....
|
Po pierwsze nie rozumiem co oznacza stwierdzenie "Serbowie tak mają". Po drugie - Nikola z Białą Gwiazdą na głowie grał po ładnych kilku miesiącach występów na R22. Miał więc prawo czuć się związany z klubem i podchodzić do niego bardziej emocjonalnie (co zresztą nadal u niego widać). Po trzecie zastanawia mnie skąd niektórzy teraz wiedzą czy będzie wzmocnieniem, czy nie. Przeszukałem trochę serbskiego internetu i jakiś strasznych peanów na jego cześć nie zauważyłem. Ponoć dosyć pewny i ma niezłe statystyki. Tyle. W Partizanie nie zagrał ponoć dlatego, że kluby nie mogły się dogadać.
Co do zdjęcia - nie wiem kto wymyślił całowanie przez niego herbu ale zawsze się we mnie gotuje jak coś takiego widzę. Zdjęcie jest niesmaczne i nie na miejscu. Gratuluję wyobraźni.