Wyświetl pojedynczy post
Glova91
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2010, 18:38
Byc odstrzelonym na testach w Legii to akurat dobra rekomendacja dla zawodnika hehe. Tego ruska co gra w Levatywie Tallin klub z Łazienkowskiej odesłał po testach/treningach, a on jest napewno lepszy niz Ci Grzelaki i Mieciele.
Co do Glika, to jak ja to mowie...kleska! Chlopak drewniany, malo zwrotny i malo dynamiczny. W meczu z Hiszpanami mogl wyleciec jakos na poczatku meczu. Iniesta(chyba) mial pilke na lewej, a on zlapal ich pilkarza za koszulke (napastnika w okolicach naszego pola karnego) i zaczal nim targac jak "szmata", jak by tamten sie przewrocil to czerwona jak nic. Co najlepsze to bylo bez piłki! Nie wiem czy to jest gdzies na necie, ale ktos kto uwaznie ogladał ten pogrom to powinien skojarzyc ta sutuacje. Jak to zobaczylem, to stwierdzilem, ze chlopak ma cos z glowa hehe.
Sadlok? Jezeli bylby obcokrajowcem to szkoda, na niego kasy, bo takich to na peczki sa, ale Polak, wiec to troszke za nim przemawia.
Sobiech? Ciekawy młody napastnik, ale kto wie czy nie krol jednej rundy. Bardziej niz, on podoba mi sie gra Micanskiego. "Czibamba" jest blisko Legii, a pozatym on jakis taki dziki jest...
Kierunek dla nas to Segunda B, i gleboka lawka zespolow z Primiera Division.
Powód: Primiera Division,a nie Segunda Divison...
Ostatnio edytowane przez Glova91 : 13.06.2010 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując