|
Wlasnie Korwin-Mikke mi sie najbardziej "podoba. Tyle ze w Polsce jak ktos jest soba to sie z niego robi debila. Ja sie na polityce nie znam ale mysle ze widze kto jakim jest czlowiekiem. I np Polacy wola takiego sztucznego Kaczynskiego czy Komorowskiego, takich och, eh nie powiem "****a ani ****" na wizji bo mi punkty poparcia spadna, takich ktorzy gadaja duzo pod publiczke niz czlowieka ktory wydaje sie (pisze wydaje bo ciezko zweryfikowac poglady Mikke skoro nie ma szansu na ch realizacje) byc szczerym i normalnym Polakiem, ktory nie powie powodzianie przykro mi ze Was spotkala krzywda tylko dlatego zeby zyskac poparcie. Mam nadzieje ze duzo osob na niego zaglosuje bo przydalby sie ktos swiezy a nie ta sama kilka ktora walczy o stolki juz od kilku lat (PO, PiS, SLD)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|