Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2010, 11:51
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
No ****a, czekałem na taki komentarz.Powiedz, w ilu meczach go widziałeś, że go oceniasz? Bo ja też w żadnym.

Skoro chciał go Partizan i ma za sobą debiut w reprze, to chyba coś potrafi, tak? A skoro jakiś Wilczek z Piasta Gliwice kosztuje 300 000 €, to gdzie chciałeś znaleźć tańszego bramkarza? W Garbarni?

Edit: To się chłopu dostało
Ogólnie się zgadzam, tylko ten argument o reprze jakiś taki z dupy. Bo Pawełek czy Przyrowski też mają za sobą występy w reprezentacji. Z całym szacunkiem dla uczestnika trwających właśnie MŚ, ale jakoś nie robi na mnie wrażenia to że ktoś był/jest reprezentantem Serbii.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując