Jeżeli już sprzedamy tego Głowackiego to mam nadzieję, że przyjdzie ktoś młody, dla którego Wisła będzie tylko przystankiem jak Sadlok czy David Braz chociażby. Ruch mam nadzieję, że puści duet S za 1,3 mln euro bo kontrakt Sadlokowi wygasa w 2011 i odejdzie wtedy za free, więc Ruch wyjdzie też na takiego frajera, że głowa opada... będzie tak jak z Górnikiem Zabrze. Nie chciał sprzedać Pazdana, Zahorskiego żeby zrobili krok w przód to zrobili ale w tył... byli warci miliony euro bo grali na Euro a ci dwa Panowski S-S grają co najwyżej w meczach towarzyskich. A tak pozatym to jeżeli oni nie odejdą do kogoś z trójki Legia-Lech-Wisła to ich kariera się zapadnie i stracimy kolejne talenty, bo Sobiech jest jak na razie słabiutki, ma potencjał ale trzeba go umieć wykorzystać a u nas przy Brożku, który już doświadczył że jeżeli nie robi się kroku do przodu to tym samym robi się krok ale w tył może nauczyłby coś Sobiech, a jeszcze gdyby przyszedł Makinwa to ciekawy atak byłby

. Brozio, Sobiech, Makinwa, Boguski. Taki atak powinien być od zawsze

Jeden super strzelec Broziu (jak jest zdrowy to 20 bramek na sezon) Makinwa doświadczony, dobrze wyszkolony technicznie skupiający na sobie obrońców, młody ogrywający się Sobiech i super rezerwowy Boguski

aż się rozmarzyłem ;d ...