Wyświetl pojedynczy post
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2010, 08:52
Nie wiem czy wszystko dobrze przetłumaczone. Jest to news z włoskiej strony: http://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=12636

Negocjacji pomiędzy Lazio i Wisły Kraków do Ayodele Makinwa może zamknąć się w najbliższych dniach, aby potwierdzić to agent nigeryjskiego napastnika Paolo Fabbri mikrofony wyłączne de Lalaziosiamonoi.it: "Mogę potwierdzić, otrzymaliśmy un'offerta napisane na oficjalnej firmowy z Wisłą Kraków -zaczyna-Fabbri. Ale muszę także powiedzieć, że oferuje skromnie żenujące. W najbliższych dniach na spotkanie z moim partnerem Silvano Martina Lotito i zrozumieć, jeśli prezydent jest skłonny do negocjacji na tej podstawie. Powtarzam, jest tylko oferta urzędowych, które zostały przedstawione, są także graczem niemieckiego klubu, który jednak tylko prosty w obsłudze badań. Zmniejszenie zaangażowania? Niech najpierw zdecydować, co Lotito i pomyśleć o tych szczegółów. Negocjacji w rurociągu? Nie wiem, bo jak wiadomo nie jest łatwo rozmawiać z Lotito (śmiech). Ważne jest, aby spróbować zamknąć tej transakcji, która uczyni nas szczęśliwy, że Lazio. " Tak, ponieważ zniknięcie " Atakujący Lagos pozostawi pole poza UE.
Odpowiedz cytując