Wyświetl pojedynczy post
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2010, 07:38
Cytat:
Po okresie banicji,aż nie chce się pisać takich postów.Ale niestety one same nasuwają się na usta,papier,forum...
Niestety ze strony klubu,ktoś cały czas robi nas w bambuko.
Polujemy na piłkarskie kaleki(bez obrazy),podczas gdy np.taka Warszawa nie patrząc na to że okienko jeszcze jest closed robi transfery i podpisuje zawodników.Nie mówię o Polonii,tylko o tej drugiej.Nie gra w żadnym z pucharów,a podpisuje zawodników z ligową przeszłością,tak naprawdę takich o których my możemy pomarzyć.
Piszecie tu ,że to nic nie znaczy ,że ktoś tam robi wielkie halo...Tymczasem jak donoszą media i wiedza ogólna każdego z kibiców Wisły,przygotowania do sezonu mają się zacząć w poniedziałek...Najbliższy dodam.
Niektórzy pieją,że nie trzeba się śpieszyć itp,itd...Tylko zauważcie że skoro jeden z klubów z Wawy nie grający w żadnym z pucharów podpisuje umowy z 4 zawodnikami...to po co?
Otóż to .By chłopy miały czas by sie ze sobą rozegrac.Im więcej tego czasu,na wkomponowanie ogniw w zespół tym lepiej.U nas ktoś myśli odwrotnie.Po 1 lipca druzyna bedzie po jednym obozie.Szczęść Boże by ewentualne zakupy miały dostatecznie dużo czasu by wkomponować się w zespół ...dopiero po 2 obozie.A czekają nas mecze w LE...Gratuluje optymizmu.Jakoś przycichł temat Navasa,zaczął się kabaretu ciąg dalszy z innym pretendentem,do tego zaszczytnego miana.Może dla Was to norma.Ale ja mam dość robienia sobie jaj z pogrzebu.Pozdrawiam

PS.nie chcę być złym prorokiem...ale zobaczymy wzmocnienia,jak świnia niebo.
Racja. Ale nie, my czekamy na koneic okienka, jak to mówił Skorża: Kiedy już wszyscy pójdą do lepszych klubów - i nam zostaną resztki ze stolu. Z tego co wiem to Legia chce kupic Tschibambe, który kosztuje okolo 300 tys euro - smieszne pieniadze. Zamiast zgrac zawodnikow i pozyskac ich przez i zgrupowaniem to nie - parodia
Odpowiedz cytując