Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 23:24
crazykaro napisał(a):Wyświetl post

A teraz taka ciekawostka nie wiem na ile prawdziwa:

http://www.poznanskie-nieruchomosci....=2284&catid=44
A widziales fosy w Lubinie, Warszawie, Poznaniu czy Kielcach? ..
jedyny plus tej fosy to taki ze zniknie ten deptak na dole trybuny D i E jak przed jakims blokiem.. to doprowadzi do wiekszego scisku a co za tym idzie lepszej atmosfery.. oby tylko za fosa jakiegos nowego chodniczka i schodkow nie ukadali.. mam nadzieje ze wejscie na trybuny bedzie tylko wewnatrz niej.. bez zbednych deptakow na 5 metrow szerokosci.. beznadziejnie to wygladalo! i ten je.. plot na 10 metrow wysokosci.. teraz bedzie fosa.. to niech juz poprzestana na niej i nie wpychaja jakichs plotkach chocby 1,5 metrowych.. za fosa reklamy i wystarczy.
tylko niech mi znow ktos nie pisze ze jakies przepisy sa.. w Poznaniu nikt nie przestrzega tych przepisow i na wielu innych stadionach.. co sie dowiaduje o jakiejs perelce to "przepisy wymagaja" , chyba jako jedyni ich przestrzegamy..

tak przy okazji to zerknalem na odleglosc od trybun za bramkami do murawy na Legii i praktycznie to jest taka sama odleglosc jak u nas (przynajmniej wizualnie tak to wyglada) , prawdopodobnie wlasnie przez ten deptak i wysoki plot moglo sie wydawac ze to spora odleglosc.. jak to oczyszcza, bedzie tylko fosa i ow otoczenie znormalnieje to bedzie wygladac 5 razy lepiej

a ten filmik co wkleil filip to chyba jakas powtorka, mam wrazenie ze juz go ogladalem (co wielce prawdopodobne sadzac po ujeciu krzeselek , jest ich tam kilkanascie..) tak ze ten reportaz musial byc montowany z tydzien temu.. moze wiecej..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.06.2010 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując