Wyświetl pojedynczy post
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 21:56
heh....ludzie Wam to nigdy nikt nie dogodzi. Cisza z transferami...źle. Nagle coś zaczyna się dziać, to też źle, bo nie ten zawodnik. Po prostu komediodramat. Rozumiem, jakbyśmy się czepiali jakichś cieniasów , którzy niczego nie osiągnęli. A my możemy mieć napastnika, który pokazał naprawdę że w piłe grać potrafi!! Piszecie, że ostatnio mało grał, mało strzelał, kibice chcą się go pozbyć....Każdy piłkarz może znaleźć się na zakręcie kariery. Nie oznacza to że to jego koniec. Makinwa wart był całkiem niedawno ok. 7 mln Euro. Strzelał gole, grał w podstawowych składach w ekipach Serie A. Taki koleś na pewno byłby gwiazdą w naszej lidze. Przestańcie jęczeć,bo nawet jak klub stara sie dogodzić i zaskoczyć jakimś transferem to słychać niezadowolenie. Ja bym juz stracił zapał. Takiego zawodnika jeszcze nie było w Ekstraklasie i osobiśccie trzymam kciuki za powodzenie tej transakcji. Co z tego co pisza kibice lazio? Ile gości nabija się z piłkarzy na forum. Jako ze Makinwa nie grał tyle to już go może nie chcę, bo zastąpili kimiś innym. Ja nie przepadam za Serie A za to mój brat jest jej fanem. Pamiętam jak zachwycał się parę lat temu Makinwą. Mam nadzieję, że teraz tez bedzie mógł, ale w Wiśle.
Odpowiedz cytując