Kordel_Walker napisał(a):

|
Górnik też tak cenił się z Zahorskim. Dziś gość nie jest wart funta kłaków..Optymalna cena za Sobiecha to 500tys e + koszulka Fabregasa zamiast kontraktu. Polski piłkarz na poziomie do wyciągnięcia za normalne pieniądze to Peszko i Jodłowiec. Reszta to miernoty nie warte zainteresowania lub za drogie vide Lewandowski, Nowak, Sadlok.
|
Tylko wytłumacz mi, po h*ja mają sprzedawać swojego najlepszego zawodnika po "optymalnej cenie"? Z jakiej racji? Będzie ktoś na tyle łaknął Sobiecha żeby go kupić to zapłaci (przepłaci) te 2 mln euro, nie - to Sobiech zostaje i nie osłabia drużyny przed el. LE i nowym, ciężkim sezonem w Ekstraklasie. Proste jak drut, a Ci co wylewają smutki n.t. cen za naszych zawodników dla mnie się bardziej kompromitują niż Polacy z Hiszpanią, skończcie już to, bo to jest żałosne...Gdzie na świecie się nie chcąc pozbywać się na siłę zawodnika sprzedaje się go po jego rzeczywistej wartości

Czy np. Krystyna była warta aż 94 mln euro? Nie sądzę...Ale chcieli go w tym Madrycie jak nikogo, to przepłacili w.g. mnie przynajmniej dwukrotnie...