Wyświetl pojedynczy post
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 08:37
Mahamed_isin Sahad napisał(a):Wyświetl post

Nie licząc tych starszysz którzy już pracowali na stanowisku selekcjonera.
To pozostaje na trener z zagranicy na którego nas po prostu nie stać!
O pieniądze bym się tu nie martwił, bo one by się znalazły na trenera z zagranicy. PZPN to bogata organizacja, o czym nie jednokrotnie sami informowali. Smuda został wybrany bo taka było wola narodu. Na Franza była moda, a PZPN był poddawany nieustannej krytyce. "Chcieliście Smude to go macie, a my znów możemy usiąść na wygodnym fotelu". No cóż zagrali beznadziejnie, spodziewałem się 3, 4 goli, ale nie 6, sądziłem, że skoro dał samych ofensywnych zawodników, to strzelą jakaś bramkę. Weźmy po uwagę fakt że, Hiszpania to obecnie jedna z najlepszych reprezentacji i przez wielu, moim zdaniem słusznie uznawana za głównego faworyta Mundialu. Kopacze zagrali poniżej krytyki, a ich zachowanie, po meczu(bezradny Sobiech walczący o koszulkę Fabregasa) pokazało tylko, że na boisko wyszli już jako przegrani, coś Smuda, nie przemówił im do główek... Oni byli wprost bezradni, zachowywali się na boisku jak Sam Marino, oglądając mecz nie jednokrotnie zgadywałem gdzie teraz będzie podanie, bo to widać po ruchach zawodników, nasi niestety się nie ruszali, popełniali wciąż te same banalne błędy...
PS: Komentarz Trzeciaka był jeszcze gorszy niż Szczęsnego. Po stracie drugiej bramki, średnio co kilka minut mówił, ze Smuda musi w przerwie zebrać zespół i odbyć porządną rozmowę...
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując