Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 00:01
ale chyba na kazdy mecz jakas tam pula jest biletow dla ludzi z RPA? Nie wiem czy beda na te mecze chodzic (bo bylo glosno ze bilety nie schodza) ale jak ich tam sie zbierze kilka tys to pewnie nie beda siedziec bezczynnie tylko sie zajebiscie bawic czyli trabic :d To moga byc najgorsze MS pod kazdym wzgledem procz sportowym. Kradzieze, zadymy, wbieganie na stadion niczym bydlo...- nie jestem rasista ale takie rzeczy to chyba tylko w Afryce ;/ , mysle ze i jakiegos zamachu na pilkarzy nie mozna wykluczyc. Afryka dzika. A i jeszcze jak do tego dojdzie slaba gra (chociaz watpie, napewno jakas reprezentacja nas oczaruje) to juz w ogole by byla masakra. Dzis zaczynamy!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując