Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2010, 23:25
Cytat:
argument o tym ze Palikot podstwailby kogoś innego nie jest argumentem
to był raz że na szybko, kto by przypuszczał ze akurat dziennikarz zrobi mu zdjęcie, poza tym osoba spoza kręgu mogłaby ich wydać
Argument jak każdy inny
Raz , że jeżeli ustawiłby takie kamieniowanie , to nie dla własnej satysfakcji tylko dlatego żeby mieć ładny obrazek właśnie do mediów/opinii publicznej.
Co do osoby spoza kręgu , to albo mógł by to być jakiś dziad z dziupli pod Lublinem do którego nikt by i tak nie dotarł , albo jakiś młodziak z ekipy jego politycznych wolontariuszy (chyba takowych posiadał we wszelakich prowadzonych kampaniach) . Wystawianie rozpoznawalnego(przynajmniej regionalnie) polityka do takie akcji , to według mnie debilizm
Oczywiście nie wykluczam możliwości debilizmu , ale raczej jest do dla mnie na obecną chwilę mało wiarygodne.
Czy jakieś inne media poza blogerami podjęły już ten temat ?

Cytat:
Nie mniej licytujesz kto ma więcej tego typu występów na sumieniu i przypominasz nieczyste zagrania PiS-u więc nie dziw sie, że jest to odbierane w ten sposob, że póbujesz usprawiedliwić dzialania Palikota ( i PO ) na zasadzie " jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"
Nie , nie licytowałem niczego.
Zasugerowałem tylko wolfyemu , że prezentuje jednostronny ogląd sytuacji.
Podając przykłady nie pisałem czy jest ich mniej , więcej , czy może po równo ze strony tego czy innego ugrupowania.
Będę się dziwił za każdym razem , jeżeli będzie mi przypisywane coś czego nie napisałem.
Odbiór jest kwestią subiektywną , a jeżeli ktoś mi przypisuje słowa , których nie napisałem i działania , których nie dokonałem , to dziwić się i protestować będę.

Cytat:
a moze cos z obecnej kampanii a nie archaizmy?
Przecież obecna kampania jest kampanią miłości i pokoju ze strony przemienionego Jarosława Kaczyńskiego.
Ciężko w tym przypadku znaleźć tego typu elementy , skoro główne działa zostały schowani , a bulterierzy dostali przykaz siedzenia cicho. Zobaczymy co będzie po kampanii , szczególnie jeżeli będzie przegrana.
Przypominam sobie , że po ostatnich wyborach już w dniu rozstrzygnięć prezes wytoczył język pokoju i miłości mówiąc o tym jak to pokonał go potężny front który zaczynał się od zabójców księdza Popiełuszki , a kończył na PO. Oczywiście wszelkie analogie między PO a tymi wrednymi SBekami należy wykluczyć , nie o to mu chodziło.

Cytat:
Kennedy nie doczekał się swojego następcy. W Polsce ten czas właśnie nadszedł. Na naszych oczach tworzy się historia. Nie pozwólmy zmarnować szansy dziejowej i dokończmy to o czym wszyscy marzymy. Dokończmy to co zostało już zaczęte !
Pompatyczność.

http://goscniedzielny.wiara.pl/index...eru=1276080356

Dosyć obszerny kwestionariusz dotyczący poglądów kandydatów na urząd Prezydenta.
Co prawda tylko 6 kandydatów , ale dużo lepiej merytorycznie wykonane niż ten teścik tefałenu.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 10.06.2010 o godz. 23:53.