Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2010, 22:00
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
I okazuje się, że tylko Wisła prowadzi tak hmm... dziwną politykę transferową.... Chłopie to jest cyrk, nie polityka. Nie napinam, tylko twierdze, że lista transferowa jest pewnie w fazie przygotowań, inaczej nie było by wymyślania że od 1 lipca!!! Jak się nie mylę to chłopaki zaczynają trenować 14 czerwca (za 4 dni). To jak Heniu ma to poskładać później, a przygotować, już nie mówię o zgraniu... pozdro!
Nie twierdzę, że Ty się napinasz. Jeżeli tak to odebrałeś to przepraszam.
Wiem o tym nie od dziś że polityka naszego klubu to jeden wielki cyrk w dodatku na kółkach, których z każdym okienkiem transferowym stacza się w dół.
Prowadzimy taką a nie inną politykę transferową i nic na to nie poradzimy.

Bardziej chodzi mi o to, że i tak nic nie zmienimy bo my w tym klubie nie rządzimy niestety, sam dobrze wiesz, że w temacie S-F podawane są nazwiska gości, którzy mogliby wzmocnić Wisłę są do wzięcia za darmo lub za małą opłatą, nie są to zawodnicy pierwsi lepsi z brzegu lecz tacy którzy byliby jakimś wzmocnieniem lecz nikt z zarządu niestety nie zagląda do tego działu i co okienko raczymy się wynalazkami typu: Beto, Hristov, Kryszałowicz, Dudu - wszyscy sprowadzeni jako osoby mające odmienić oblicze zespołu co z tego wyszło sami wiemy.

tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
i tak będzie dalej... póki ktoś poważny nie weźmie się za zbudowanie skautingu i zatrudnienie profesjonalnego dyrektora sportowego... no i oczywiście kasa misiu kasa...
Myślę, że ktoś poważny to jest - Bogdan Basałaj, który już pracuje w naszym klubie i mam nadzieję, że weźmie się za to wszystko porządnie - bo zapowiedzi były szumne.
Odpowiedz cytując