Cytat:
,,Poziomu prezentowanego przez PO...
Taki dziadek z wehrmachtu , to też było dzieło PO
Wyzywanie ludzi od Zomowców , to też był dyskurs prezentowany przez PO itd. itp.
Normalnie baranki , polityczni pacyfiści z PiSu demolowane przez tą zbrodniczą hołotę z Platformy.
Pisałeś coś o przyzwoitości na początku swojego posta?''
|
Gdzie tu jest napisane , że tego typu działania USPRAWIEDLIWIAJĄ wczorajsze wydarzenia i wszystkie przyszłe hece PO , a nawet idąc Ci na rękę , obniżanie poziomu debaty publicznej przez takich osobników jak Palikot ?
Cytat:
Mareq
a zaleznosci o ktorej porze dnia czy roku robisz, w zalznosci od tego z ktorej strony osoba na zdjeciu moze wyjsc inaczej zupelnie nie podobnie do siebie, to nie jest tak ze na kazdym zdjeciu wychodzimy identycznie
|
Dlatego w przypadku iż raczej nie możemy być pewni tego , że rzucający i ten koleś z PO to jedna i ta sama osoba , póki co wprowadzam domniemanie , że skierowanie do takiej ,,roboty'' osoby rozpoznawalnej publicznie , było by idiotycznym samobójem , osoby wymyślającej (kretyńską zresztą) prowokację.
Może Palikot jest błaznem , ale raczej nie jest głupcem a już na pewno nie ma głupców jako doradców.
Dlatego jeżeli nie będzie jakichś bardziej przekonujących dowodów , to ja jestem sceptycznie nastawiony odnośnie łączenia ,,rzucającego kamieniami'' z tym politykiem PO.
Cytat:
|
Plus masa innych postów, w których na wszelkie faule PO odpowiadasz ZOMO i Wermahtem, wygodnie ignorując czas dzielący powyższe wydarzenia. Na ostatnich kilku stronach sporo by się ich znalazło, mam wklejać wszystkie?
|
Wystarczy , ze wkleisz jeden w którym napisałem iż te działania PiSu USPRAWIEDLIWIAJA wczorajsze wydarzenia i wszystkie przyszłe hece PO.
Cytat:
|
bo tylko człowiek ślepo kochający Twoją partię , uwierzy
|
Dobra , ni ma chuja . Ja w tym momencie kończę z Tobą wszelakie dyskusje , bo powtarzać 100 razy nie będę.
Ignor.