Mareq napisał(a):

Byc moze na tym zdjeciu jest juz bardziej podobny , ale np. na tym http://krzysztoflatka.pl/wp-content/...ork_1_2009.jpg zupełnie nie.
A argument przeciwko tezie jakoby , to był on rzucającym jest taki , że trzeba być kretynem żeby do takiej roboty nie podwinąć jakiegoś menela za flaszkę wina , tylko gościa który może być publicznie rozpoznany.
|
To akurat żaden argument, biorąc pod uwagę ostatnie działania sztabu Komorowskiego

Ogólnie cała ta sprawa jest mocno dęta, tak jak zresztą wiec PO.
Mareq napisał(a):

Napisz mi gdzie ja stwierdziłem , że usprawiedliwiają wczorajsze wydarzenia i wszystkie przyszłe hece PO.
Jeżeli nie udowodnisz , że gdzieś tak napisałem , to nie mamy o czym dyskutować .Skala manipulacji i ,,odwracania kota ogonem'' jakich się dopuszczasz w swoich postach , jest zatrważająca.
|
Mareq napisał(a):

Poziomu prezentowanego przez PO...
Taki dziadek z wehrmachtu , to też było dzieło PO
Wyzywanie ludzi od Zomowców , to też był dyskurs prezentowany przez PO itd. itp.
Normalnie baranki , polityczni pacyfiści z PiSu demolowane przez tą zbrodniczą hołotę z Platformy.
Pisałeś coś o przyzwoitości na początku swojego posta?
|
Plus masa innych postów, w których
na wszelkie faule PO odpowiadasz ZOMO i Wermahtem, wygodnie ignorując czas dzielący powyższe wydarzenia. Na ostatnich kilku stronach sporo by się ich znalazło, mam wklejać wszystkie?
Jak już napisałem - ataki PO były niesprowokowane, bo tylko człowiek ślepo kochający Twoją partię uwierzy, że wypowiedź sprzed kilku lat są przyczyną obecnej kampanii Platformy. Kierując się Twoją logiką - będzie wieczna napierdzielanka, bo przecież PiS sprowokował biedną PO (co akurat nie jest prawdą, ale mniejsza o to).