Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2010, 17:01
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Byc moze na tym zdjeciu jest juz bardziej podobny , ale np. na tym http://krzysztoflatka.pl/wp-content/...ork_1_2009.jpg zupełnie nie.
A argument przeciwko tezie jakoby , to był on rzucającym jest taki , że trzeba być kretynem żeby do takiej roboty nie podwinąć jakiegoś menela za flaszkę wina , tylko gościa który może być publicznie rozpoznany.
To akurat żaden argument, biorąc pod uwagę ostatnie działania sztabu Komorowskiego
Ogólnie cała ta sprawa jest mocno dęta, tak jak zresztą wiec PO.

Napisz mi gdzie ja stwierdziłem , że usprawiedliwiają wczorajsze wydarzenia i wszystkie przyszłe hece PO.
Jeżeli nie udowodnisz , że gdzieś tak napisałem , to nie mamy o czym dyskutować .Skala manipulacji i ,,odwracania kota ogonem'' jakich się dopuszczasz w swoich postach , jest zatrważająca.
Poziomu prezentowanego przez PO...
Taki dziadek z wehrmachtu , to też było dzieło PO
Wyzywanie ludzi od Zomowców , to też był dyskurs prezentowany przez PO itd. itp.
Normalnie baranki , polityczni pacyfiści z PiSu demolowane przez tą zbrodniczą hołotę z Platformy.
Pisałeś coś o przyzwoitości na początku swojego posta?
Plus masa innych postów, w których na wszelkie faule PO odpowiadasz ZOMO i Wermahtem, wygodnie ignorując czas dzielący powyższe wydarzenia. Na ostatnich kilku stronach sporo by się ich znalazło, mam wklejać wszystkie?
Jak już napisałem - ataki PO były niesprowokowane, bo tylko człowiek ślepo kochający Twoją partię uwierzy, że wypowiedź sprzed kilku lat są przyczyną obecnej kampanii Platformy. Kierując się Twoją logiką - będzie wieczna napierdzielanka, bo przecież PiS sprowokował biedną PO (co akurat nie jest prawdą, ale mniejsza o to).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.06.2010 o godz. 17:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!