Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2010, 09:27
Q13SON napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Twoim jedynym argumentem przeciwko Kaczyńskiemu są jego przejęzyczenia to gratuluje dojrzałości.
Zresztą nie dziwie się. Całe PO skupiało się jedynie na obrażaniu i wyśmiewaniu - wręczanie Komorowskiemu kaczek, jego wypowiedzi : "jaki prezydent taki zamach" czy o tym że nie startuje by odebrać Lechowi żyrandol, nazywanie Kaczyńskiego małpką fiki-miki czy nekrofilem.
To wszystko już ku**a trąca groteską, i to niezłą. Dziwie się ludziom że jeszcze chcą na PO głosować.

Skoro oceniasz ludzi tylko po wyglądzie to dlaczego akceptujesz partie w której jest miejsce dla kogoś kto robi cyrk z powaznych rzeczy - czyt. Palikot.
Teraz proponuje przez kolejne 10 stron tego tematu pisać co jest przejezyczeniem a co gafą :
B.Komorowski :"Miałem przyjemność wizytować tereny powodziowe"
L.Kaczyński: "Najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia z powodu tragedii" (sytuacja bodaj po katastrofie Casy)
teraz mi powiedz ktory popelnil gafe ,ktory przejezyczenie?.
Komorowski jak juz sie czepiamy szczegolow powiedzial "jaka wizyta ,taki zamach" ,zreszta nie mam nic przeciwko wojnie polityków , gorzej jak politycy obrazaja i atakuja obywateli (slynne Zomo,łze-elity,wyksztalciuchy , walka z oligarchami itd.) i to jest ta roznica chocby z Palikotem ,ktory wbija szpile w konkurentów politycznych a nie w obywateli