Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2010, 02:07
Cytat:
Umiesz zachować minimum przyzwoitości? harimata daje mu możliwość zaistnienia?!
Możliwość zaistnienia dała mu Twoja partia i to ona wykorzystuje go do organizacji politycznych burd. W świetle zapewnień o "szczególnym charakterze tej kampanii" jest to wyjątkowo kuriozalne...
Nie mam jednak wątpliwości - stracicie na tym.
,,stracicie na tym'' , ,,twoja partia''
co za człowiek... buahahahah
Jednak metoda ignorowania była dużo zdrowsza.

Cytat:
Ale według Marqa winny jest harimata, bo zamiast grzecznie odwrócić wzrok i udawać, że problemu nie ma wyraża głośno swój sprzeciw. Paradne.
Winny , niewinny . Dla mnie jest to raczej kwestia śmieszności , a nie winy. Narzekając na poziom prezentowany przez Palikota , zamiast gościa olać , wrzuca jego obrazek do podpisu , tym samym reklamując ( reklama nie musi być wcale pozytywna , ma na celu utrwalenie rozpoznawalności) jego błazenady.
ROZUMIESZ ? Bo jaśniej już tego przedstawiać nie będę .

Jest mi wstyd za tego pseudo polityka Palikota , ten człowiek nic nie oferuje merytorycznego . Jest mi szkoda elektoratu PO , że muszą się wstydzić za taką osobę.
Ale wrzucę sobie jego fotkę do prostackiego podpisu , a później ,,pojadę'' połowie Rady Ministrów od żydów i kandydatowi na prezydenta , że nawiązuje do politycznego programu Adolfa Hitlera.
To wszystko w ramach mojego wkładu w zdrową debatę publiczną tak zepsutą przez tych warchołów z PO.

Cytat:
Jeżeli sprowadzimy dyskurs do poziomu prezentowanego przez PO, wówczas polityka zamieni się w "reality show", gdzie liczy się kto bardziej ubliży oponentom, ew. - komu pierwszemu puszczą nerwy.
Poziomu prezentowanego przez PO...
Taki dziadek z wehrmachtu , to też było dzieło PO
Wyzywanie ludzi od Zomowców , to też był dyskurs prezentowany przez PO itd. itp.
Normalnie baranki , polityczni pacyfiści z PiSu demolowane przez tą zbrodniczą hołotę z Platformy.
Pisałeś coś o przyzwoitości na początku swojego posta?
Ostatnio edytowane przez Mareq : 10.06.2010 o godz. 02:34.