Cytat:
Na pewno nie padło tylko raz bo on spytał "co wy krzyczycie gorzko, gorzko?" i padło wtedy raz jeszcze i nie wydaje mi się aby to była jedna osoba
|
No właśnie te jego zapytanie było próbą obrócenia w żart sytuacji kiedy na widowni skandowali ,,Bronek , Bronek'' (moze jeszcze Korwin , Korwin , ale tego nie jestem pewien

) . Jak zarzucił ten tekst o ,,gorzko , gorzko'' , to jakiś koleś wyskandował 2-3 razy ,,do bezpieki'' .
Cytat:
Widzisz ja nie jestem politykiem a jedynie niezadowolonym obywatelem z obecnej sytuacji politycznej. Nie należę do żadnej partii a jedynie utożsamiam się z programem wyborczym partii, która mi odpowiada.
Wstyd mi jako zwykłemu obywatelowi Polski za takiego pseudo polityka. Ten człowiek nic merytorycznego nie oferuje poza prostackimi i żenującymi wypowiedziami żeby to chociaż jeszcze śmieszne było ale to jest tragiczne.
|
Jacy obywatele tacy politycy.
Piszac na forum publicznym w temacie politycznym , tez w pewnym sensie bierzesz udział w debacie publicznej.
Skoro jest taki beznadziejny , to po co go lansujesz utrwalajac jego wizerunek za posrednictwem prostackiego podpisu ?
[quote]