Wyświetl pojedynczy post
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2010, 22:50
Debata całkiem niezła i szkoda że nigdzie nie pokazywana (taki problem dać w TVn 24 czy polsat news? - żenada). Ciężko określić kto najlepiej wypadł. Jeśli chodzi o reakcje zgromadzonych to największa wrzawa to oczywiści bojówka Komorowskiego, później chyba Korwin miał spory aplauz ale jakiś zorganizowanych sympatyków nie miał. Jasno można powiedzieć kto zaprezentował się najgorzej. Był to Kornel Morawiecki. Sympatyczny dziadek i jakoś mi smutno że on żyje chyba w innej galaktyce. No w każdym razie nie daje rady. Nr 2 jeśli chodzi o kompromitacje to Ziętek. Zaprezentował się dobrze ale on też żyje chyba na Marsie. Taki głęboki socjal jaki on proponuje to paranoja. W ogóle to śmieszyło mnie mówienie o bezpłatnej służbie zdrowia i edukacji? Jaka ona jest bezpłatna? Już nie mówię że poziom świadczeń jest żenujący.Lepper dostawał jakieś pytania o dbania o historię i kulturę czyli chyba jakoś go nie potraktowali poważnie bo ogólnie miał najsłabsze pytania.

Nawet ciekawa debata ale bez historii bo między sobą nie gadali także taka nie do końca debata. A z Komorowskim faktycznie coś było o tym że już zaczyna działać. Utwierdziłem się tylko w beznadziejności TOK FM gdzie mówili że Olechowski wygrał i złapał świetny kontakt z publiką... (a słychać było hasła "do bezpieki" ;]) Żenująca ocena.

Moim zdaniem (choć ciężko to ocenić) dobrze zaprezentowali się Korwin, Jurek, Olechowski i Ziętek (choć oczywiście jego program to żenada, mówię o samej prezentacji swoich poglądów czyli ktoś to mógł kupić)
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 09.06.2010 o godz. 22:53.