Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2010, 15:14
WalkerLukeTS napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem....wydaje się, że kupują zawodników solidnych. Już mają lepszą kadrę niż Lech. A czy lepszą od Wisły? hm...no cóż, uczciwie trzeba przyznać, że raczej tak. A szkoda, bo liczyłem, po tych zapowiedziach, że i u nas coś się ruszy. Nie oszukujmy się, z tym składem (w dodatku osłabionym o Alvareza i Ba) to my będziemy walczyć jedynie o puchary, a w tegorocznej edycji Ligi Europejskiej to o grupie możemy pomarzyć....
1.My kiedyś też kupiliśmy solidnych jak na tamte czasy zawodników (np: Jirsak, Łobodziński) i co zostali zwykłymi ligowymi średniakami, którzy mieli problem z przebiciem się do podstawowego składu.
Na papierze może i mają lepszą kadrę ale cóż z tego jak papier nie gra tylko zawodnicy, więc bez przesady.

2.Na co liczyłeś po zapowiedziach na transfery
A ktoś Ci powiedział że tak owych nie będzie, bo nie pamiętam żeby Basałaj, Ochalik, Cupiał czy ktoś inny powiedział nie będzie żadnego transferu do Wisły, pożyjemy zobaczymy nie siejmy nie potrzebnej paniki, lamentu bo nic jeszcze nie zostało powiedziane a tu już że nie kupili a Legia ma już 4 a Lech 10 mało mnie to interesuje patrzmy na swoje podwórko.

Krzysiek napisał(a):Wyświetl post
Ale co z tego, że już ich zaprezentowali? Dało im to coś? Trenują już z nimi? Kontrakt podpisany któregoś tam czerwca i tak będzie obowiązywał od momentu otwarcia okna transferowego, czyli w tym przypadku od 1. lipca. Nie ma co panikować.
Dokładnie, nie którzy chyba nie rozumieją o co chodzi to że Legia podpisała kontrakty z 4 zawodnikami nie oznacza, że już dziś z nimi trenują, bo jak się nie mylę oficjalnie są zawodnikami od 1 lipca więc wtedy zjawią się na pierwszym treningu zespołu.
Podobnie może być i z nami, być może zarząd negocjuje transfery a na razie nie podaje tego do wiadomości publicznej i wszystko ogłosi 1 lipca kiedy oficjalnie będzie otwarte okienko transferowe, więc pisanie o tym że nie ma u nas żadnych ruchów transferowych, może być nieprawdą.
Cóż nam z tego że dziś się dowiemy że dany zawodnik podpisał z nami kontrakt jak i tak pierwszy raz potrenuje z nami w lipcu.

Poczekajmy do 1 lipca.
Odpowiedz cytując