Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2010, 14:31
A gdzie waszym zdaniem jest napisane ze czekamy ze nic nie robimy, ja z konferencji raczej wyniosłem wrażenie że będą oficjalnie przedstawieni z dniem 1 lipca i otwarciem okienka transferowego, tak naprawdę nikt z nas nie wie czy ktoś już czasem kontraktu nie podpisał bo nawet nasze grajki jeszcze z wakacji nie wróciły to na jakiej zasadzie oceniacie zmiany kadrowe a że się nie chwalimy to chyba dobrze ja to wolałbym żeby do 14 lipca nie powiedzieli o nikim i po cichu wszystko załatwili i nie było oficjalnych wieści a tu podają skład do LE i niespodzianka... proponuje wyluzować ważniejszą sprawą są jaja jakie się dzieją ze stadionem. Bo ja osobiście SS nie przeżyje nawet przez kolejkę!! Transfery przyjdą albo nie wiemy że coś się dzieje cieszmy się z tego że jakieś działania są podjęte... Ja naiwny wierzyłem w 4 runde LE na naszym pełnym stadionie i tak to jest właśnie wierzyć nie dość że i tak małe szanse dojść do grupy to jeszcze w najlepszym wypadku dojdzie do porażki z Juve na SS patologia
Odpowiedz cytując