JEDREK76 napisał(a):

MCDave chyba powoli zaczynasz przesadzać. Nie podejrzewam Cię o znajomość obowiązków wchodzących w obszar MSZ, natomiast widzę, że próbujesz być mądrzejszy w tej kwestii od szefa polskiej dyplomacji. Może zgłoś się do niego żeby uzgodnić jednolitą wersję .
|
Ja nadal nie widzę w tym tekście nic co by świadczyło o tym, że MSZ miał przygotowywać jakieś lotniska, a ich nie przygotował. Mówił o tym zresztą Sikorski we wczorajszej "Kropce nad i". Lotniska przygotowuje kraj przyjmujący i jego obsługa ruchu powietrznego. Na chłopski rozum drogi JEDRKU - leci samolot z jakimkolwiek prezydentem do Polski i co? Służby dyplomatyczne tego kraju blokują pasy na innych polskich lotniskach i podstawiają wszędzie kolumny "na wszelki wypadek"? Pokaż mi dokładnie słowo w słowo fragmenty na ten temat i jeszcze pokaż przykłady z innych delegacji (polskich, zagranicznych), a nie zarzucaj mi że próbuję być mądrzejszy od kogokolwiek.
Cytat:
|
Nim to jednak zrobisz, zanim także zaczniesz komentować moje posty, zarzucając mi cokolwiek, racz się zapoznać z oficjalnymi dokumentami znajdującymi się w linku który wrzuciłem w swoim wcześniejszym poście. W innym przypadku dyskusja z Tobą mija się z celem, bowiem wygląda na zasadzie "gadał dziad do obrazu, a obraz do niego ani razu".
|
Patrz wyżej. Każdy może sobie dowolnie naginać i mylnie interpretować pewne teksty. Nie mam zamiaru dyskutować na ten temat (na inne zresztą też nie) ale tutaj napisałeś po prostu nieprawdę i mącisz ludziom w głowach, dlatego krótko skomentowałem. Tylko tyle.