sawek86 napisał(a):

|
Ja nie rozumiem jednego tak bardzo narzekacie na polityke transferową, że brak szkółki, scautingu, prezesów itp ale może byście ruszyli tyłek jeden z drugim i zrobili coś dla Wiesłki i zaczeli tworzyć liste osób które by się nadawały do Wisły. NIe chodzi tutaj o wypisywanie nierealnych nazwisk ale nazwisk kopaczy którzy biegają sobie po boiskach niższych lig, czy to w polsce czy za granicą, do tego jakiś filmik, komentarz i gotowe.
|
A po co mają to robić kibice skoro nie pracują w klubie, nie mają żadnego wpływu więc na transfery i nikt się nie liczy z naszym zdaniem (szcz. w kwestii ściągnięcia piłkarzy). Myślisz, że ktoś z klubu będzie wchodził tutaj na forum czytał jakieś propozycje i się nad nimi głowił? Nie. Oczywiście, że nie.
A do narzekania mamy prawo, a nawet czasem obowiązek. Przy narzekaniu kibiców coś może się zmienić, bo wiadomo, że jak się kibic wkurzy i jeden z drugim nie będzie przychodzić na mecz, kupować pamiątek to się kasa nie będzie zgadzać.
I na transfery, brak scoutingu itd jak najbardziej możemy narzekać. I ja np. będę dopóki się coś do ciężkiej choroby nie zmieni w tym klubie! A coraz bardziej mi się wydaje, że jak pan Boguś dalej tutaj będzie to się nie zmieni za bardzo nic (pewnie mu się znudziło ładowanie kasy i nie czerpanie zysków, co daje nam brak rozwoju Wisły), choć pan Basałaj przedstawił wspaniałe plany. Tylko teraz pytanie: kiedy plany przejdą w czyny? Obym się jednak myliła co d pana Bogusia i nowy stadion niech będzie jakimś pierwszym punktem w rozwoju Wisełki.