Nie posiadając żadnych tajnych informacji i źródeł pozwoliłem sobie trochę poszperać w sieci odnośnie Djurovskiego

Co ciekawe o rzekomym zainteresowaniu Wisły ( i Legii ) tym gościem SE najwyraźniej rozpisywał się już jakiś czas temu
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html (sam nie wiem czy to zwiększa wiarygodność najnowszych informacji czy wręcz przeciwnie). Ciężko oczywiście ocenić przydatność piłkarza po jakichś strzępkach wypowiedzi i filmikach z YT, ale zdaje się on dysponować bardzo dobrą techniką użytkową i świetnie wykonywać stałe fragmenty. Zastanawia mnie tylko, czy zainteresowanie takim piłkarzem nie świadczy czasem o tym, że w klubie niezbyt wierzą już w Gargułę, bo to przecież piłkarz o bardzo podobnej charakterystyce. I jeszcze na marginesie, dla wszystkich którzy lamentowali gdy pojawił się temat bułgarskiego bramkarza, natknąłem się na taką fotkę Mario
@Hiroji Hanzo: Abstrahując od dziwacznej wojenki, jaką tutaj zaczynasz, to moge Cię zapewnić, że sprawa kontaktu Navrasa już się zesrała, bo taki piłkarz nie istnieje (spojrzałem na klawiaturę i nie wygląda mi to na literówkę

).
EDIT: Z tego co mi się udało jeszcze wyczytać, to Djurovski jest zawodnikiem lewonożnym i ma opinię szybkiego i dynamicznego, więc może jest sprowadzany (jeżeli jest oczywiście) z myślą o lewym skrzydle?