Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2010, 21:52
emjot napisał(a):Wyświetl post
z menagerem Mandziarą kręcący się koło Wisły - był jakimś jego pomocnikiem
po tym jak go pogonili ze stanowiska kierownika
Zdzichu też był..... I to, że może być postrzegany jako jego czlowiek jest akurat gorszą rekomendacją dla skądinąd sympatycznego Koniecznego.
Niestety w tym piłkarskim bagienku każdy z kimś pracował, współpracował, robił interesy, geszefty, przekręty. Nie ma czystych i bez skazy. Ma swoje za uszami Konieczny, miał Adaszyński, mieli i inni. Nie będę wystawiał Koniecznemu świadectwa moralności ale wedle mojej wiedzy jego grzeszki nie są aż tak wielkie aby o nich teraz trąbić. Wiślackości odmówić mu nie można.
Chcemy czy nie chcemy wraca stare. Stare nie znaczy, że lepsze.
O wiele gorszymi indywiduami są Kapka czy Placzyński, żeby się pastwić nad Markiem.
Nie ufam Basałajowi a chciałbym bardzo uwierzyć, że zrobi to o czym dziś mówił. Myślę tu o kwestii funkcjonowania klubu i szkolenia oraz infrastruktury. A najbardziej spodobały mi się słowa o konieczności pokazania historycznej tradycji Wisły i uhonorowania osób zasłużonych. (Oby bez kłótni i wzajemnych przepychanek kto godzien a kto nie).
Mimo, że patrzę nieufnie na nowego/starego prezesa to życzę mu jak najlepiej bo sytuacja jaka była w ostatnich czasach nie napawała optymizmem.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując