|
Po długim namysle i zastanowieniu czy coś pisac czy nie bo nie chce mi sie odpisywac na dziesiatki wiadomosci ktore przychodzą na priv postanowiłem odniesc sie do paru kwestii.Zacznę moze od tego ,że nie bardzo łapie jednemu osobnikowi o jakas laweczke moze napisze jasniej co to ma byc.Przejdzmy może do konkretów.Turzański odnosnie transferów zawodnikow z klubu powiedzial wyraznie NA DZIEŃ DZISIEJSZY nie ma zadnych propozycji transferowych dla naszych zawodników ale już nie powiedzial czy jutro moze pojutrze takowe sie nie pojawia wiec poczekajmy wedle doniesien Turcy maja zjawic sie w Krakowie z konkretna propozycją.Odnośnie Diaza to St.Etienne wysłało do klubu oferte z zapytaniem o transfer ale z powodu braku osoby kompetentnej ( od dziś Basałaj)w klubie nie dostali odpowiedzi.Z moich informacji jakie posiadam niespodzianka ktora mabyc w klubie nie jest to SportFive a czy ona bedzie ? nie wiem tak było gadane jeszcze zostało pare dni do niedzieli.To ze Basałaj powiedzial ,ze jedzie na romowy do UM w sprawie stadionu pierwszy raz to troche ma racji bo jedzie tam pierwszy raz oficjalnie jako Prezes bo wiadomo ,ze takie rozmowy odbywały sie kilkanaście dni wcześniej.Sprawa Mielcarskiego nie jest jeszcze definitywnie rozstrzygnieta wiec moze byc jeszcze róznie.Opcja Bednarza nie byla nigdy brana pod uwage (mieszka i pracuje w Warszawie z agencją menadzerska) jako powrotu do klubu.Jedyne co to może współpracować przy jakiś transferach do klubu ( jak kazdy inny menager)Nastepna sprawa kierownik drużyny.Tak jak pisze Maci0s troche jest w tym prawdy ze jest opcja M.Konieczny ale Kasperczak chcialby widzieć na tym stanowisku J.Kowalika ( ma oferte Sandecji i nie za bardzo chce być kierownikiem bo jak mówi nie po to robił papiery trenerskie żeby teraz kierownikowac) Jedno jest raczej pewne ze R.Czerwiec nie bedzie pelnil już tej funkcji bo zajmie sie skautingiem.Sprawa 2 trenera sa 4 opcje Kowalik,Kulawik,Kmiecik,Marzec wiec wybór jest i decyzja nalezy do Kasperczaka.I jeszcze na koniec ile wtym jest prawdy nie wiem bo jest to informacje nie potwierdzona w kilku żrodlach niema tematu Sorano w Wiśle . I teraz możecie juz ujezdzac po mnie.Pozdrawiam normalnych kibicow
|