Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2010, 19:00
Hiroji Hanzo napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się podpalać.Dajmy prezesowi Basałajowi troszkę popracować.Soriano,Sadlok.Boskovic,Navras...to na razie są mity .
Zejdźmy na ziemię i oczekujmy na faktyczne ruchy transferowe mające na celu wzmocnienie Wisły.
O odejściu Głowy coraz głośniej,to samo o Diazie.
Wzmocnienia są konieczne,to wie każdy.Na pewno zatem również nowy/stary prezes..
Mam taką prośbę...
maci0s i zbymak ...ja też kiedys chodziłem na sławną ławeczkę i też tam sie dużo mówiło,ale na miłość Boską...nie miało to nic wspólnego z polityką transferową Wisły...
Dlatego w imieniu swoim i kibiców BG...proszę ....
Przestańcie być bardziej papiescy od Papieża i dajcie sobie luz!!!
Plotki plotkami a realia realiami...
Pozdrawiam Wiślaków z Pl.Boh.Getta...
Po pierwsze na żadną ławeczkę nie chodzę bo mam swoję zajecia...
Po drugie przypominam ze jak kilka tygodni temu mówiłem o budowie marketingu, budowie centrum treningowego i rozbudowie struktur w klubie nikt ( niewielu ) wierzyło... Nawet w samego Basałaja jeszcze do wczoraj kilku nie wierzyło... Dzisiaj kiedy sie to spełniło dalej ktos twierdzi ze zmyślam i spisuje tu swoje marzenia... Ani jednego "sorry, przegiąłem"...

Poza tym wiesz jak to jest z realiami? Zazwyczaj są o nich plotki...

A tak zeby nie odstawac od tematu to Konieczny dostał propozycje pracy jako kierownik drużyny, a Kowalik jako asystent trenera, ale wahają się ( Kowalik ponoć ma oferte z Sandecji za Wójtowicza )
Odpowiedz cytując