Wyświetl pojedynczy post
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2010, 17:55
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
to nie żadna manipulacja
Nie chce się czepiać ale "to nie żadna manipulacja" to chyba znaczy że uważasz że to manipulacja. Ja uważam że to manipulacja i to zresztą nie jedna jedyna.

Reszta tu:
http://www.manipulacja.webpark.pl/negatyw.html

Miłej lektury.

wolfy napisał(a):Wyświetl post

Nie wiem jak to skomentować.

Może tak - jak to miło, że JKM to politycznie margines. Umówmy się - Komorowski bredzi jak potłuczony, ale i tak bardzo daleko mu do Korwina. Więc cieszcie się, że nikt go nie traktuje inaczej niż jako nieszkodliwego wariata, inaczej zostałby podczas wyborów rozjechany przez media i konkurentów. Gość ma na koncie tyle wpadek, że nikogo nie powinno dziwić jego balansowanie na granicy błędu statystycznego.
Nie wiem czemu się tak dziwisz. Dziwi Cię to że większość kobiet nie interesuje się polityką? To jest fakt ale to nie znaczy że tej mniejszości trzeba odbierać prawa wyborcze I NIKT O TYM NIE MÓWI! Zresztą już o tym pisałem i wyjaśniłem w poście wcześniejszym. Z niepełnosprawną dziewczynką go chcieli zjeść (w sondażach Liga Prawicy Rzeczpospolitej miała wtedy nawet 8% ) i skutek odnieśli (1%) a teraz mówią po prostu to samo... A jak.

A co do porywania tłumów to faktycznie Komorowski ma ten dar. Taką głupota nikt nie emanuje. Wszyscy kandydaci nie są razem tak inteligentni jak JKM a to że ma niewyparzony język i kilka durnych wywodów to już inna sprawa. Nie jest to jednym powód żebym miał głosować na porywacza tłumów - Kaczyńskiego.
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 07.06.2010 o godz. 17:57.