szczebrzeszcz napisał(a):

Nie chce się czepiać ale "to nie żadna manipulacja" to chyba znaczy że uważasz że to manipulacja. Ja uważam że to manipulacja i to zresztą nie jedna jedyna.
Reszta tu:
http://www.manipulacja.webpark.pl/negatyw.html
Miłej lektury.
wolfy napisał(a):

Nie wiem jak to skomentować.
Może tak - jak to miło, że JKM to politycznie margines. Umówmy się - Komorowski bredzi jak potłuczony, ale i tak bardzo daleko mu do Korwina. Więc cieszcie się, że nikt go nie traktuje inaczej niż jako nieszkodliwego wariata, inaczej zostałby podczas wyborów rozjechany przez media i konkurentów. Gość ma na koncie tyle wpadek, że nikogo nie powinno dziwić jego balansowanie na granicy błędu statystycznego.
|
Nie wiem czemu się tak dziwisz. Dziwi Cię to że większość kobiet nie interesuje się polityką? To jest fakt ale to nie znaczy że tej mniejszości trzeba odbierać prawa wyborcze I NIKT O TYM NIE MÓWI! Zresztą już o tym pisałem i wyjaśniłem w poście wcześniejszym. Z niepełnosprawną dziewczynką go chcieli zjeść (w sondażach Liga Prawicy Rzeczpospolitej miała wtedy nawet 8% ) i skutek odnieśli (1%) a teraz mówią po prostu to samo... A jak.
A co do porywania tłumów to faktycznie Komorowski ma ten dar. Taką głupota nikt nie emanuje. Wszyscy kandydaci nie są razem tak inteligentni jak JKM a to że ma niewyparzony język i kilka durnych wywodów to już inna sprawa. Nie jest to jednym powód żebym miał głosować na porywacza tłumów - Kaczyńskiego.